Determinare volum piatra sparta S-au realizat masuratori in vederea determinarii  volumului de piatra sparta in urma demolarii unor vechi hale din localitatea Tandarei. Pentru acesta măsuratoare s-au efectuat măsurători clasice cu stația totala iar calculul volumului s-a realizat cu ajutorul plugin-ului TopoLt.
PORTOFOLIU LUCRARI
cadastru buzau
ACASA     DESPRE NOI     SERVICII SI PRETURI     PORTOFOLIU LUCRARI     CONTACT
interior-design
Contact rapid:  0765 014 346   l   costachegeocad@gmail.com     Toate drepturile rezervate:  www.cadastrubuzau.ro
CADASTRU CARTE FUNCIARA BUZAU
Asistenta executie – trasare elemente proiectate Masuratori topografice ce au dus la bun sfarsit construirea terminalului multinodal din str. Pantelimon, Bucuresti. In cadrul acestei lucrari s-au trasat elementele planimetrice si altimetrice in vederea construirii liniei de tramvai din zona Pantelimon, Bucuresti.
Relevee de fatada Masurare fatade in vederea reabilitarii termice pentru 20 de blocuri din orasul Nehoiu, Jud. Buzau. Releveele de fatada se realizeaza in cazul in care se doreste determinarea gabaritelor constructiilor necesare pentru reabilitare sau reconstructie.
Relevee interioare 2D Acesta categorie de masuratori de efectueaza in general pentru determinarea dimensiunilor incaperilor unei constructii. In cazul cartilor funciare este necesara determinarea inclusiv a suprafetei.